Ιρακινός στρατιώτης σώζει τρομοκρατημένο αγόρι ζωσμένο με εκρηκτικά του ISIS (video)

Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει αποδειχθεί ακόμηΤαιριάζει με τις τακτικές του ISIS, που χρησιμοποιεί μικρά παιδιά ως καμικάζι αυτοκτονίαςΤο μικρό αγόρι φαίνεται τρομοκρατημένο και κατηγορεί ένα «θείο» για τα εκρηκτικά

Ένα τρομοκρατημένο αγόρι στο Ιράκ, ντυμένο με αθλητική φανέλα της Τσέλσι και ζωσμένο με εκρηκτικό γιλέκο, το οποίο φέρεται να έχει τοποθετηθεί από τζιχαντιστές του ISIS, απεικονίζεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που έχει διαρρεύσει στα διεθνή

μέσα.

Στο βίντεο ένας στρατιώτης φαίνεται να αφοπλίζει και να αφαιρεί το γιλέκο με τη βόμβα, ενώ το μικρό αγοράκι στέκεται ακίνητο στην άκρη του δρόμου.

Το αγόρι, του οποίου η ηλικία υπολογίζεται γύρω στα 6 -7, κρατάει τα χέρια του στον αέρα όσο ο Ιρακινός στρατιώτης προσπαθεί να απενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό.


Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μία περιγραφή, η οποία υποστηρίζει ότι το αγόρι κατηγορεί έναν «θείο» για τα εκρηκτικά που βρίσκονται στο σώμα του.

Παρ’ όλο που τα διεθνή μέσα δεν έχουν καταφέρει να επαληθεύσουν ακόμη την αυθεντικότητα του βίντεο, φαίνεται να ταιριάζει με τις τακτικές που προτιμάει αρκετά συχνά το ISIS, χρησιμοποιώντας μικρά παιδιά ως καμικάζι αυτοκτονίας.

Οι πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να έχει συμβεί στις 18 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα