Ηλιόπουλος προς Μπακογιάννη: Ο δήμαρχος της Αθήνας οφείλει να λάβει δράση για την κλιματική αλλαγή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στη χθεσινή “Ώρα της Γης” και το σβήσιμο των φώτων για μια ώρα ακόμα και σε μεγάλα μνημεία όπως η Ακρόπολη.

«Μία συμβολική αλλά μεγάλης σημασίας κίνηση», όπως τόνισε.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογράμμισε τον ελπιδοφόρο αγώνα που έχουν ξεκινήσει χιλιάδες μαθητές ενάντια στην κλιματική αλλαγή σε όλο τον κόσμο,

ενώ υπενθύμισε και την απαράδεκτη αναφορά του Κωστα Μπακογιάννη, προ ημερών, στο debate των υποψηφίων
δημάρχων στην ΕΡΤ.
“Δεν χρειάζεται να έχει άποψη για την κλιματική αλλαγή ο δήμαρχος της Αθήνας”, είχε πει χαρακτηριστικά ο εκλεκτός της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

“Πριν λίγες εβδομάδες, χιλιάδες μαθητές μας έδωσαν ένα μεγάλο – ελπιδοφόρο μάθημα αντίστασης για τη διάσωση του πλανήτη όταν βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά της κλιματικής αλλαγής. Μια γενιά ανθρώπων που γνωρίζει την αξία της φύσης και τον αντίκτυπο μας σε αυτή. Ίσως η τελευταία που μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει αυτό.
Για εμάς, σε αντίθεση με όσα πιστεύει ο κ. Μπακογιάννης, ο δήμαρχος της Αθήνας όχι απλά χρειάζεται να έχει άποψη για την κλιματική αλλαγή, αλλά οφείλει να λάβει δράση για αυτή”.

Πριν λίγες εβδομάδες, χιλιάδες μαθητές μας έδωσαν ένα μεγάλο – ελπιδοφόρο μάθημα αντίστασης για τη διάσωση του πλανήτη…

Gepostet von Νάσος Ηλιόπουλος am Samstag, 30. März 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα