Η «υπόκλιση» Κικίλια στον Ντούσαν Ίβκοβιτς (εικόνα)

Δημόσια «υπόκλιση» στον σπουδαίο προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος βάζει τέλος στην προπονητική του καριέρα, έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ενόψει της τελετής που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ, προς τιμήν του «Ντούντα».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ευχαρίστησε τον σέρβο τεχνικό, γράφοντας: «Είχα την τιμή να παίξω για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς 2 χρόνια στον Πανιώνιο και άλλα 2 χρόνια στην ΑΕΚ.

Υπήρξε μεγάλος προπονητής με προσωπικότητα και επιτυχίες. Τον ευχαριστώ πολύ για τις αξέχαστες μπασκετικές στιγμές, τις νίκες, τα κύπελλα αλλά και τις δυσκολίες που περάσαμε μαζί και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου.

Το βράδυ θα είμαστε όλοι στο ΣΕΦ για να τον τιμήσουμε!».

Είχα την τιμή να παίξω για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς 2 χρ στον Πανιώνιο και άλλα 2 χρ στην ΑΕΚ . Υπήρξε μεγάλος προπονητής με προσωπικότητα και επιτυχίες. Τον ευχαριστώ πολύ για τις αξέχαστες μπασκετικές στιγμές ,τις νίκες,τα κύπελλα αλλά και τις δυσκολίες που περάσαμε μαζί και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου. Το βράδυ θα είμαστε όλοι στο ΣΕΦ για να τον τιμήσουμε !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις Σεπ 20, 2017, 3:52πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα