Η τοιχογραφία του Κλοπ που συγκλονίζει στο Λίβερπουλ – Ο Πικέ αγοράζει την… Ανδόρα

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Λίβερπουλ, μετά και την πρόκριση στους «16» του Champions League, με τους «κόκκινους» να είναι πρώτοι και στην Premier League. Οι φίλοι της Λίβερπουλ μιλούν και με τα καλύτερα λόγια για τον γερμανό τεχνικό και τον… τίμησαν με μια συγκλονιστική τοιχογραφία σε μια… γωνιά της πόλης.

«Εμείς είμαστε Λίβερπουλ, αυτό σημαίνει

περισσότερα», είναι το μήνυμα που συνοδεύει την συγκεκριμένη «ζωγραφιά».

Fehlt nur noch der Titel – Liverpool setzt Klopp ein Denkmal https://t.co/8wo68nZNcs

BILD Sport (@BILD_Sport) 10 Δεκεμβρίου 2018

****
Η Ανδόρα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει να αγοράσει ο Ζεράρ Πικέ. Δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων ήθελαν τον ισπανό αμυντικό να αγοράζει τη Ρέους, αλλά φαίνεται πως αυτή δεν είναι η ομάδα στην οποία θέλει να επενδύσει.

#Barcelona defender Gerard Pique is in advanced discussions to purchase Spanish fifth-tier side FC Andorra.
Source: Diari D’Andorra pic.twitter.com/paLXUhb67X

— Bookmakers Review (@bookmakersnews) 13 Δεκεμβρίου 2018

Σύμφωνα με την «Diari d’Andorra» ο Πικέ έχει ήδη προχωρήσει στην αγορά της FC Ανδόρα, η οποία αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται, ωστόσο, πως η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό ακόμα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις. Στόχος του Πικέ είναι να φέρει την Ανδόρα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

¿Hace bien Gerard #Piqué en comprar el FC Andorra? El Diari d’Andorra ha publicado que en los próximos días podría hacerse con el club. El objetivo del jugador es llevarlo hasta el fútbol profesional, tomando como ejemplo el caso del Llagostera, que llegó a jugar en Segunda. pic.twitter.com/ayw9AYjfv3

— Justicia y Dialogo en el Deporte (@JusticiaDialogo) 13 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα