Η συγκινητική ζωγραφιά παιδιού για το αφεντικό της Λέστερ – Ο Μαχρέζ αφιέρωσε το γκολ στον Σριβανταναπράμπα (εικόνες – video)

Παιδί στην Αγγλία εξέφρασε με το δικό του τρόπο την αγάπη για τον αδικοχαμένο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Λέστερ στο τραγικό δυστύχημα με τη συντριβή του ελικοπτέρου, μετά τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Την ίδια ώρα ο Ριγιάντ Μαχρέζ πέτυχε τη Δευτέρα (29/10) το γκολ της νίκης (1-0) της Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ και αφιέρωσε αυτό το τέρμα στο πρώην αφεντικό του.

Μικρός φίλαθλος των «αλεπούδων» αποτύπωσε σε χαρτί την

εικόνα με το ελικόπτερο, καθώς μένει κοντά στο γήπεδο της αγγλικής ομάδας και η συγκεκριμένη εικόνα έχει… καρφωθεί στο μυαλό του. Δεν είδε το δυστύχημα, αλλά στο παρελθόν πολλές φορές χάζευε τον Βιτσάι Σριβανταναπράμπα να έρχεται και να αποχωρεί από το γήπεδο με το ελικόπτερο. Πάνω στη ζωγραφιά έγραψε χαρακτηριστικά: «we are loved watching the helicopter fly over our houses» (σ.σ. « Σας αγαπάμε, βλέποντας το ελικόπτερο να πετάει πάνω από τα σπίτια μας».

When your 7yr old makes this to take down the #KingPower with flowers

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λέστερ –, Μαχρέζ, Σριβανταναπράμπα,lester –, machrez, srivantanapraba