Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 270 εκατ. για τον Κουτίνιο – Ο Παουλίνιο επέστρεψε στην Κίνα (εικόνες)

H Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται αποφασισμένη να προκαλέσει… σεισμό και αυτό το καλοκαίρι στην μεταγραφική αγορά.
Μετά τα 222 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε πριν ένα χρόνο για την απόκτηση του Νεϊμάρ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 270 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο. Όπως είναι γνωστό, οι Καταλανοί απέκτησαν τον

Βραζιλιάνο τον περασμένο Ιανουάριο αντί 160 εκατομμυρίων ευρώ από την Λίβερπουλ. Πάντως, τα 270 εκατομμύρια μπορεί να μην είναι αρκετά, καθώς υπάρχει ρήτρα ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Κουτίνιο με την Μπαρτσελόνα.
Η επιλογή αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από το «μικροσκόπιο» της UEFA για το Financial Fair Play, έχει ως στόχο κυρίως να προσπαθήσει να κρατήσει τον Νεϊμάρ στο Παρίσι. Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τα πάντα για να πάρει τον Βραζιλιάνο στην ισπανική πρωτεύουσα στη μετά-Ρονάλντο εποχή. Όμως στο Παρίσι πιστεύουν ότι πιθανή άφιξη του Κουτίνιο θα ήταν ικανή να πείσει τον Νεϊμάρ για τις προοπτικές της Παρί Σεν Ζερμέν.

Να θυμίσουμε ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόκτηση του Τζιανλουΐτζι Μπουφόν.

How can PSG even think of offering €270m for Coutinho with FFP around… unless….. Neymar out?

Keywords
Τυχαία Θέματα