Η παράκληση της ηθοποιού, Ηλέκτρας Φωτιάδου για την κηδεία της κόρης της

Τις χειρότερες ώρες της ζωής της περνάει η Ηλέκτρα Φωτιάδου.

Η Κύπρια ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Χωρίς Εσένα» και το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» βιώνει το μεγαλύτερο πένθος που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος. Έχασε την τετράχρονη κόρη της μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο κουμπάρος της ηθοποιού, Θανάσης Δρακόπουλος έγραψε στο facebook, εκφράζοντας την παράκληση της οικογένειας:

«Την λατρευτή μας κορούλα Άρτεμις Φουρλά ηλικίας 4 ετών. Κηδεία

στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 στις 11:00 πμ. Οι γονείς, ο αδελφός, γιαγιάδες, παππούδες και θεία. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια πριν ή μετά την κηδεία. Παράκληση προς όσους παραστούν να μην φορέσουν μαύρα. Το κοριτσάκι μας αγαπούσε το ροζ. Εισφορές ΜΟΝΟ στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο».

Η ηθοποιός είχε δηλώσει περίπου έναν χρόνο πριν σε συνέντευξή της: «Η καριέρα μου έχει μεγάλη σημασία για μένα, γιατί η υποκριτική είναι κάτι που αγαπώ και με γεμίζει, και έτσι θέλω να δουλεύω ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση, να έχω πολλές εμπειρίες και να εξελίσσομαι. Ωστόσο, την έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα για τα παιδιά μου, χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς να μετανιώνω, γιατί υπάρχουν περίοδοι που χρειάζεται να είμαι κοντά τους συνεχώς, χωρίς αναβολή, ενώ η καριέρα μπορεί να περιμένει».

Keywords
Τυχαία Θέματα