Η Νικολέττα Βλαβιανού μιλάει στο altsantiri.gr για τον ρόλο της στις «Μάγισσες της Σμύρνης» και τη σχέση της με τη μεταφυσική

Η Νικολέττα Βλαβιανού αυτόν τον χειμώνα υποδύεται τη Φούλα στην παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και έχει «κλέψει» για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της.

Συνέντευξη: Βάσω Λιόκαυτου

Αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και κάθε της συνεργασία στέφεται με επιτυχία. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο altsantiri.gr για τον ρόλο της στην παράσταση και για τη σχέση της με τη μεταφυσική. Εκείνη θα χρησιμοποιούσε μαγικά φίλτρα για να κερδίσει έναν άντρα όπως κάνει η Κατίνα (Σμαράδα Καρύδη) στην

παράσταση;

Φέτος είστε σε έναν ρόλο έκπληξη στην θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Έχω μια παλιά γνωριμία με τον Σταμάτη Φασουλή, ήταν ο πρώτος με τον οποίο συνεργάστηκα στο θέατρο. Όλο λέγαμε θα δουλέψουμε και τελικά ήρθε η στιγμή.

Πείτε μας λίγα λόγια για τον ρόλο σας

Υποδύομαι τη Φούλα την ξαδέλφη της Ευταλίας. Ενσαρκώνω μία Σμυρνιά εκείνης της εποχής όπως τη φανταζόμαστε και όπως ξέρουμε με το ταμπεραμέντο, το μπρίο τους. Ήταν δυναμικές γυναίκες και έχω την εντύπωση ότι αυτές έκαναν κουμάντο στο σπίτι και όχι οι άντρες. Νόμιζαν ότι έκαναν οι άντρες! Μία τέτοια γυναίκα είναι και η Φούλα.

Η δική σας σχέση με τη μεταφυσική; Θα κάνετε κάτι ανάλογο με όσα κάνει η Κατίνα στην παράσταση για να «δέσει» έναν άντρα;

Κοιτάξτε αυτό δεν το ξέρω. Σε σχέση με τη μεταφυσική γενικότερα επειδή κατάγομαι από κει, η γιαγιά μου λεγόταν Κατίνα κι αυτή από το Κατερίνα από τη Σμύρνη έχω την αίσθηση ότι μέσα μας υπάρχει εκτός από τη δύση και η ανατολή. Δηλαδή η σκοτεινή μεριά του φεγγαριού η μεταφυσική, πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με την επιστήμη και τη λογική ανήκουν στη σφαίρα της μεταφυσικής. Ακόμα και οι επιστήμονες πια δεν αποκλείουν τίποτα. Τώρα όσο αφορά τα φίλτρα και τα ξεματιάσματα είναι ένα άλλο κομμάτι. Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα γιατί μπορώ να πω ότι φοβάμαι, δεν ξέρω αν συμβαίνουν ή όχι αλλά φοβάμαι όλα αυτά.

Τηλεοπτικά ετοιμάζετε κάτι αυτή την περίοδο;

Τηλεοπτικά είχα κάποιες προτάσεις δεν ευοδώθηκαν, περιμένουν τώρα να δούμε στη συνέχεια. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, είμαστε καθοδόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα