«Η μαμά μου είναι ηρωίδα», λέει η κόρη της καθαρίστριας

Την Τετάρτη το εφετείο της Λάρισας θα συζητήσει την αίτηση αναστολής για τα δέκα χρόνια κάθειρξης που επιβλήθηκαν στην καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο δημοτικού.

«Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Θέλουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να αποφυλακιστεί η μαμά μου γιατί είναι μία αγωνίστρια της ζωής. Από μικρό παιδάκι. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Στην ουσία, για ένα παιδάκι, το ορφανοτροφείο είναι σαν φυλακή. Δηλαδή ήταν σε μία φυλακή και τώρα, στα 53 της χρόνια, οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή γιατί ήθελε να μεγαλώσει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια. Να μην καταλήξουμε εγώ και ο αδερφός

μου σε ένα ορφανοτροφείο», είπε η κόρη της καθαρίστριας μιλώντας στο Star.

«Ήθελε να σπουδάσουμε. Ήθελε να είμαστε αξιοπρεπείς άνθρωποι. Αυτό το κατάφερε και είμαστε περήφανοι για τη μαμά μας. Ο πατέρας μας έχει κάποια προβλήματα υγείας. Η μαμά μου είναι ηρωίδα της υπόθεσης. Έτρεχε για εμάς, να φέρει φαγητό στο σπίτι και γι’αυτό έκανε ό,τι έκανε. Έκανε λάθος και το κατάλαβε, το είπε και στο δικαστήριο», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Το έκανε για να θρέψει τα παιδιά της. Την καταλαβαίνω γιατί και εγώ μάνα είμαι. Πιστεύω όλες οι μάνες καταλαβαίνουν. Ντρέπεται για ό,τι έκανε αλλά το έκανε για εμάς».



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα