«Η κοπέλα μου αυτοϊκανοποιείται μετά το σεξ. Τι φταίει;» – Η απάντηση μιας ειδικού

Απάντηση σε ερώτηση ενός αναγνώστη του Guardian, για το τι φταίει που η σύντροφός του αυτοϊκανοποιείται αμέσως μετά το σεξ, δίνει μια ψυχοθεραπεύτρια, ειδική στις σχέσεις.

Ο αναγνώστης αναφέρει πως είναι σε σχέση εδώ και 9 μήνες και ότι μετά το σεξ, η σύντροφός του τον παροτρύνει να κάνει ντους, κάτι που αρχικά του φαινόταν περίεργο. Στη συνέχεια κατάλαβε ότι την ώρα που εκείνος έκανε ντους, η σύντροφός του αυτοϊκανοποιούνταν. Ο αναγνώστης χαρακτηρίζει τη σύντροφό του «αχόρταγη» και αναρωτιέται τι να κάνει.

Η ψυχοθεραπεύτρια Pamela Stephenson Connolly προτείνει στον αναγνώστη να μην κάνει τίποτα, καθώς η συμπεριφορά της γυναίκας είναι πολύ συνηθισμένη, τόσο ώστε δεν χρειάζεται να ανησυχεί ότι κάτι δεν την ικανοποιεί κατά τη σεξουαλική πράξη.

Πολλές γυναίκες έχουν ανάγκη και από δεύτερο οργασμό, ειδικά αν έχουν ερεθιστεί πολύ κατά τη διάρκεια της συνουσίας, υποστηρίζει η ψυχοθεραπεύτρια και προσθέτει ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τον οργασμό από αυτοϊκανοποίηση πιο ευχάριστο από ότι τον οργασμό κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης.

Τον συμβουλεύει, ωστόσο, πως αν θέλει να συμμετέχει και σε κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο μοτίβο σεξ που ακολουθούν, καλό θα είναι να ρωτήσει τι είναι αυτό που θα της άρεσε να κάνουν και φυσικά να είναι προετοιμασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα