Η «κομπίνα» του Μητσοτάκη στην κοπή πίτας της ΝΔ

Γεμάτη παρελειπόμενα ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας, όπου το πιο… παραλειπόμενο από όλα ήταν ότι το φλουρί έπεσε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Για να γίνει αυτό, υπήρξε παρασκήνιο. Όπως γράφει το «Έθνος», η Μαρία Σπυράκη, που ανέλαβε στην αρχή το τελετουργικό, έκοψε αρχικά κομμάτι για το κόμμα, για τον πρόεδρο, για το γραφείο Τύπου, για τον Χριστό.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να προσφέρει στους εκπροσώπους των Μέσων Ενηµέρωσης, ξεκινώντας από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την ΕΡΤ, όπως είθισται να

ξεκινούν οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις Τύπου.

Ενώ η διαδικασία της κοπής της πίτας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, στην αίθουσα µπήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φορώντας για ακόµα µία κρύα ηµέρα ζιβάγκο και σακάκι, όπως συνηθίζει ο Βαγγέλης Μεϊµαράκης.

Όπως καταλαβαίνετε, ανέλαβε να ολοκληρώσει την κοπή. Επειδή όµως σε πρώτη φάση το φλουρί βρέθηκε ανάµεσα στο δικό του κοµµάτι και του γραφείου Τύπου, προχώρησε σε µια «κοµπίνα» µε τη βοήθεια του διευθυντή του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνου Ζούλα, µε αποτέλεσµα το φλουρί να ξαναβρεθεί ως διά µαγείας µέσα στη βασιλόπιτα. Σκοπός ήταν να τύχει σε δηµοσιογράφο.

Πηγή: Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα