Η… φιέστα του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί LIVE και από το OPEN TV

Στον ΠΑΟΚ, που χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια, ετοιμάζονται για την επερχόμενη φιέστα στην Τούμπα και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη γιορτή και στην ανοιχτή τηλεόραση τη γιορτή, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, στο OPEN TV ετοιμάζονται για να καλύψουν σε παράλληλη LIVE μετάδοση με τη NOVA

τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου του ΠΑΟΚ, εφόσον αυτό γίνει την Κυριακή (21/4). Ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να μεταδοθεί η φιέστα σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο. Έτσι υπάρχει συμφωνία με το κανάλι που είναι ιδιοκτησίας του, ώστε να υπάρχει απευθείας μετάδοση της γιορτής.

Να αναφέρουμε πως η NOVA θα καλύψει αποκλειστικά το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό (21/04, 19.00) και φυσικά θα συνεχίσει την κάλυψη με στη φιέστα. Στο OPEN ετοιμάζονται για τη LIVE μετάδοση όλου του τελετουργικού που θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του ματς.

Να θυμίσουμε ότι η Super League αποφάσισε ότι εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο, η απονομή θα γίνει στην Τούμπα, μετά τον αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα