Η εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκαν γίνεται ντοκυμαντέρ από το Netflix

Σχεδόν έναν χρόνο πριν την τη συμπλήρωση των 12 ετών από την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκαν, η streaming πλατφόρμα Netflix αναμένεται να προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι στο οποίο όμως διαφωνουν έντονα οι γονείς της.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει μέσα στον Μάρτιο ενώ όπως αποκαλύπτει η Daily Mail,

θα περιέχει νέες «αποκαλυπτικές» συνεντεύξεις με τους βασικούς ερευνητές της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα πηγές στο Netflix σημειώνουν ότι στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσουν άνθρωποι που πήραν μέρος στις έρευνες. Μάλιστα δεν αποκλείεται από τις μαρτυρίες τους να υπάρξουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση. Εντωμεταξύ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε ένα ή σε δύο μέρη, ή ακόμα και αν θα προβληθεί σε 8 επεισόδια. Πάντως το κόστος του ανέρχεται σε 20 εκατ. λίρες.

Από την άλλη πλευρά, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ πήρε μέρος ο πορτογάλος αστυνομικός Goncalo Amaral. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους γονείς της μικρής Μαντλίν αφού σε βιβλίο που έγραψε τους κατηγόρησε ότι έστησαν την απαγωγή όταν το παιδί σκοτώθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την ζωή της μικρής Μαντλίν, προς το παρόν μυστικός, ενώ οι δημιουργοί του έκαναν πολλά ταξίδια και στην περιοχή που μένει η οικογένεια του εξαφανισμένου παιδιού και μίλησαν με γείτονες αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν την υπόθεση.

Αυτό που επίσης αναμένεται να γίνει γνωστό σχετικά με την υπόθεση είναι αν το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας θα δώσει επιπλέον κονδύλια στην Σκότλαντ Γιάρντ προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες. Ήδη, το βρετανικό δημόσιο έχει ξοδέψει σχεδόν 12 εκατομμύρια λίρες για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα