Η Εύη Φραγκάκη μας «συστήνει» τη νεότατη μητέρα της

Η Εύη Φραγκάκη έχει μία νεότατη μητέρα.

Η δημοσιογράφος πόζαρε για μία φωτογραφία με τη μαμά της να κρατάει τη γενέθλια τούρτα της και την πόσταρε στο instagram με λεζάντα:

«Είναι η μαμά, που είναι βέβαιη πως έμεινα νηστική όλη μέρα, κάθε μέρα. Είναι η μαμά, που ξέρει γιατί κρύωσα, αφού «έχει αλλάξει ο καιρός κι εγώ κυκλοφορώ με τα καλοκαιρινά». Είναι η μαμά, που κάνει διανομή τάπερ στις κόρες της, «γιατί επιτέλους τα παιδιά

πρέπει να φάνε και λίγα φασολάκια». Είναι η μαμά – δασκάλα, που στα καλά καθούμενα θα ζητήσει να κλίνω ένα αρχαίο ελληνικό ρήμα σε όλους τους χρόνους, έτσι, γιατί μπορεί.

Είναι η γνήσια ελληνίδα μάνα, που πάντα τα ξέρει όλα καλύτερα από όλους μας, εννοείται, σαν τη μαμά των σήριαλ! Είναι, όμως, και η μαμά, που είναι πάντα εκεί, ακόμα και αν της γκρινιάζω. Και είναι πάντα εκεί, να βάλει πλάτη, όταν νιώσει ότι είμαστε στα δύσκολα.

Η μαμά μου μεγαλώνει και είναι ασταμάτητη και ζωηρή! Και τη χαιρόμαστε και, στην πραγματικότητα, δε θέλουμε ποτέ να αλλάξει τίποτα! Χρόνια πολλά, μαμά μου! Να ζεις χαρές και να γελάς! #mymomrocks #birthdaygirl #happybirthday #fulfilled #loveandlight #orginalcharacter#evyfragaki #myMIA #athens #greece».

Όπως είδατε στα κεράκια η μητέρα της παρουσιάστριας έγινε 69 χρονών. Ομορφότατη και νεότατη! Χρόνια πολλά κι από εμάς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι η μαμά, που είναι βέβαιη πως έμεινα νηστική όλη μέρα, κάθε μέρα. Είναι η μαμά, που ξέρει γιατί κρύωσα, αφού «έχει αλλάξει ο καιρός κι εγώ κυκλοφορώ με τα καλοκαιρινά». Είναι η μαμά, που κάνει διανομή τάπερ στις κόρες της, «γιατί επιτέλους τα παιδιά πρέπει να φάνε και λίγα φασολάκια». Είναι η μαμά – δασκάλα, που στα καλά καθούμενα θα ζητήσει να κλίνω ένα αρχαίο ελληνικό ρήμα σε ολους τους χρόνους, έτσι, γιατί μπορεί. Είναι η γνήσια Ελληνιδα μάνα, που πάντα τα ξέρει όλα καλύτερα από ολους μας, εννοειται, σαν τη μαμα των σήριαλ! Είναι, ομως, και η μαμά, που είναι πάντα εκεί, ακομα και αν της γκρινιάζω. Και είναι πάντα εκεί, να βάλει πλάτη, όταν νιώσει ότι είμαστε στα δύσκολα. Η μαμά μου μεγαλώνει και είναι ασταμάτητη και ζωηρή! Και τη χαιρόμαστε και, στην πραγματικότητα, δε θελουμε ποτε να αλλάξει τίποτα! Χρόνια πολλά, μαμά μου! Να ζεις χαρές και να γελάς! > • • • #mymomrocks #birthdaygirl #happybirthday #fulfilled #loveandlight #orginalcharacter #evyfragaki #myMIA #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evy Fragaki (@evyfragaki) στις 2 Οκτ, 2019 στις 3:53 μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα