Η Μπαρτσελόνα μηνύει τον Νεϊμάρ – Ζητά αποζημίωση εκατομμυρίων

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να επιτίθεται στη διοίκηση της ομάδας και τον ισπανικό σύλλογο να απαντά με μήνυση μέσω της οποίας αξιώνει αποζημίωση 9.300.000 ευρώ.

Ο Νεϊμάρ αναφερόμενος στη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είπε τα εξής: «Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα αξίζει κάτι καλύτερο και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος».

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι

θα κάνει μήνυση στον παίκτη για παραβίαση των όρων του συμβολαίου που σχετίζονται με την ανανέωση της συνεργασίας τους τον Μάρτιο.

FC Barcelona statement https://t.co/KRApIJh6l9

FC Barcelona (@FCBarcelona) 22 Αυγούστου 2017

Σύμφωνα με την ανακοίνωση επειδή ο βραζιλιάνος έσπασε το συμβόλαιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί δεν δικαιούται το πριμ της υπογραφής, το οποίο πρέπει να τους επιστραφεί.

Πρόκειται για το ποσό των 8.500.000 ευρώ, το οποίο όμως θα φτάσει τα 9.300.000 ευρώ καθώς η Μπαρτσελόνα αξιώνει και νόμιμο τόκο 10%.

Οι Καταλανοί αναφέρουν, επίσης, στην ανακοίνωση ότι σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν καταβάλει το ποσό, τότε ζητάει τα χρήματα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα