Η αγγλική ομοσπονδία κατηγορεί τον Χένεσι για ναζιστικό χαιρετισμό – Το αρνείται ο πορτιέρο της Κρίσταλ Πάλας

Ο Γουέιν Χένεσι της Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να είναι στο επικεντρο στην Αγγλία, διότι η αγγλική Ομοσπονδία (FA) τον κατηγορία για ναζιστικό χαιρετισμό, κάτι που ο ίδιος συνεχίσει να το αρνείται. Ο 32χρονος τερματοφύλακας οφείλει να στείλει την απολογία του έως τις 31 του μήνα και απειλείται με τιμωρία αποκλεισμού από αγώνες έως και πέντε παιχνίδια.

Η αγγλική Ομοσπονδία (FA) έχει αποδείξει ότι σε θέματα που αφορούν φαινόμενα νοσταλγών του ναζισμού και ρατσισμού είναι πολύ αυστηρή, και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τον ουαλό πορτιέρο Γουέιν Χένεσι

της Κρίσταλ Πάλας να κάτσει στο… σκαμνί. Να θυμίσουμε ότι ο Γουέιν Χένεσι έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία, στην οποία φαινόταν να κάνει μια κίνηση που παραπέμπει σε ναζιστικό χαιρετισμό. Έγινε σε μαγαζί, όπου οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας γιόρτασαν τη νίκη κόντρα στη Γκρίμσμπι για το Κύπελλο, πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο 32χρονος γκολκίπερ έχει φάνηκε να υψώσει το δεξί του χέρι, σε ένα περίεργο στιγμιότυπο, κατά τη διάρκεια του δείπνου. Ο Γουέιν Χένεσι με μήνυμά του στο instagram είχε πει πως η κίνηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με ναζιστικά φρονήματα: «Σήκωσα το χέρι μου, για να προλάβω το άτομο που τράβηξε τη φωτογραφία. Κάθε ομοιότητα με αυτό που φαίνεται να κάνω, είναι εντελώς συμπτωματική και σας διαβεβαιώνω γι’ αυτό». Στο πλευρό του έχει και την ομάδα του και τον προπονητή του Ρόι Χόντγκσον.

FA charge Wayne Hennessey after Crystal Palace goalkeeper’s ‘Nazi salute’… and he could face at least a five-game ban https://t.co/zVW56khmDA pic.twitter.com/AF9Etyp8c4

— MailOnline Sport (@MailSport) 24 Ιανουαρίου 2019

FA charge Wayne Hennessey after Palace goalkeeper’s ‘Nazi salute’
https://t.co/ZEjJQjlxV8

— Al-haji Ismail (@Alfaenshe) 24 Ιανουαρίου 2019

Wayne Hennessey charged by FA for alleged Nazi salute https://t.co/riqrGKczhv pic.twitter.com/o5vQubTg2w

— LCFC Merch (@LCFCFoxesMerch) 24 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα