Νεκρή 28χρονη στις τουαλέτες του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο μίας 28χρονης που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στις τουαλέτες του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας. Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής.

Ο λόγος για μία 28χρονη Ρομά, ελληνικής καταγωγής, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η νεαρή γυναίκα εμφανίστηκε στο Τμήμα, ισχυριζόμενη ότι είχε χάσει μέσα στο κτίριο την ταυτότητά της και ρωτούσε τους αστυνομικούς αν την βρήκαν. Κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Οι αστυνομικοί, επειδή

καθυστερούσε, την αναζήτησαν και την εντόπισαν νεκρή μέσα στην τουαλέτα.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το πτώμα και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Τα αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροτομή που θα γίνει το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη, όπως εξακριβώθηκε, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν δύο φορές στο Δαφνί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έστειλε κλιμάκιο στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι εκδοχές, ωστόσο την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα