Γνωστή Ελληνίδα: Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες

Η «επώνυμη» κυρία της σόουμπιζ και του αθλητισμού έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αναφέρθηκε στον ρατσισμό που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε.

Η Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξή της μίλησε για όλα.

Δέχτηκες αντιστοίχως ρατσισμό για την εμφάνισή σου;

Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους, είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων, φαίνεται θεριό. Έχω

γίνει 52 χρονών και μου λένε: «Τι ωραία γυναίκα που είστε». Τους απαντώ: «Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;». Δεν μπορώ να πω ότι δεν το ευχαριστιέμαι. Φαντάσου, όμως, το συναίσθημα όταν είσαι πιτσιρίκι, να μην αισθάνεσαι πως είσαι όμορφος. Η φιλαρέσκεια είναι ίδιον των ανθρώπων. Όλοι θέλουμε να αρέσουμε. Δεν υπήρχε αυτό. Ήταν ένα ζόρι.

Σε πλήγωνε;

Εννοείται. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ανέφεραν πώς έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου; Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στον στύλο για να μη φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιούσες πως έτσι έπρεπε να συμβεί.

Ήταν αυτός, λοιπόν, ο κύριος λόγος της επιλογής σου να κάνεις πλαστική;

Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω, αλλά για να μου αρέσω. Ήταν ζόρι το σημαδεμένο πρόσωπο που είχα, λόγω της βαθιάς ακμής. Ένας εξαιρετικός φίλος πρωτίστως και έπειτα πλαστικός χειρούργος, μου είπε: «Γιατί σκας; Διορθώνεται». Έπειτα ο γιος μου μού έλεγε: «Θα φύγουν επιτέλους αυτά τα σπυράκια»; Τότε σκέφτηκα: «Αν γίνεται, γιατί όχι;». Γιατί θα πρέπει μια ζωή να ρίχνω τα μαλλιά μου στα μάγουλα και να κρύβομαι; Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβεται. Δεν θα πήγαινα στα καλλιστεία να διεκδικήσω τίτλο ομορφιάς, αλλά αποφάσισα να διεκδικήσω τον τίτλο ζωής στην καθημερινότητά μου με το να μπορώ βλέποντας με στο καθρέπτη να πω: «Είσαι καλούτσικη».

Τι έκανες ακριβώς;

Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο. Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στο γιατρό: «Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στον κόσμο». Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Γι’ αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους.

Άλλες διορθωτικές κινήσεις έχεις κάνει στον εαυτό σου;

Έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου.

Με ποια αιτία;

Θα σου απαντήσω με την παροιμία: «Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους ανθρώπους». Είχα αρχαιοελληνική μύτη και την άλλαξα. Με πήρε η μπάλα εκείνο το διάστημα. Ευτυχώς, γρήγορα επανήλθε η λογική στις αποφάσεις μου, αν και δεν μπορώ να κρύψω πως μου αρέσει το αποτέλεσμα που βλέπω. Έχω γίνει λίγο πιο γλυκιά νομίζω τώρα.

Πηγή: Down Town Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα