Γιορτάζει η Νάπολι: Ο Μανωλάς έγινε… πίτσα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ

Ο Κώστας Μανωλάς είχε πει ότι πήγε στη Νάπολι για μεγάλα πράγματα στην καριέρα του και ήδη έγινε… πίτσα. Ο έλληνας άσος από την πρώτη στιγμή κέρδισε τον απαιτητικό κόσμο της ομάδας του ιταλικού νότου και ήδη απολαμβάνει «ζεστές» στιγμές.

Η Νάπολι έκανε άλλωστε, ονειρεμένη πρεμιέρα στον 5ο όμιλο του Champions League επικρατώντας της κατόχου του τίτλου Λίβερπουλ με 2-0 στο «Σαν

Πάολο». Ο διεθνής αμυντικός έκανε πολύ καλή εμφάνιση μαζί με τον Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας – εάν εξαιρεθεί ένα λάθος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Μοχάμεντ Σαλάχ – και είχε συμμετοχή στη νίκη της ομάδας του, που την καθιστά πλέον φαβορί στον όμιλο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, από το πρώτο μόλις παιχνίδι.

Οι οπαδοί της Νάπολι τρελάθηκαν από τη χαρά τους για τη μεγάλη επιτυχία και ανέβασαν φωτογραφία του Κώστα Μανωλά στα social media, δίνοντας το όνομά του, σε μία από τις κλασικές ναπολιτάνικες πίτσες. Σε συγκεκριμένο μαγαζί, που αποτελεί και ποδοσφαιρικό στέκι, καθώς μπορεί να βρει κάποιος να βρει εμφανίσεις των Ρονάλντο, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λιονέλ Μέσι, ο διεθνής στόπερ πήγε να δοκιμάσει πίτσα με το όνομά του.

Μετά από τον αγώνα πολλοί θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Κώστα Μανωλά. Την ίδια ώρα ο Ντρις Μέρτενς την επομένη του αγώνα έκανε βόλτες με σκάφος για να χαλαρώσει… Οι παίκτες είχαν ρεπό από τον Κάρλο Αντσελότι.

FOTO SHOW – Manolas a pranzo da Acquolina pic.twitter.com/6zUF1l6JYR

Napoli Magazine (@napolimagazine) September 18, 2019

Pizza Manolas.

Keywords
Τυχαία Θέματα