Για κακούργημα διώκεται ο παιδίατρος που φέρεται να ασελγούσε σε 8χρονη στη Θήβα

Του ασκήθηκαν ποινικές διώξειςΜία νέα καταγγελία ήρθε στο φωςΣοκάρουν οι λεπτομέρειες για το περιστατικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, όσον αφορά στη δράση του παιδιάτρου-«τέρας», ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε 8χρονη ασθενή του, με τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού να καταγγέλλει το περιστατικό στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, οδήγησε

σε μία νέα καταγγελία από 28χρονη γυναίκα σήμερα, η οποία κατέθεσε σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών, ότι είχε ζήσει από τον συγκεκριμένο γιατρό, τις ίδιες ανατριχιαστικές στιγμές σε ηλικία 13 ετών.

Ο 60χρονος γιατρός, που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αρνείται όλες τις κατηγορίες, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου και για αθέμιτη φωτογράφηση.

Το χρονικό

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο 60χρονος κλήθηκε να εξετάσει το 8χρονο κορίτσι. Όπως αποκάλυψε η ανήλικη στη μητέρα της, ο γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και συγκεκριμένα -σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας στους αστυνομικούς- έβαλε το κοριτσάκι να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, όπου υποστήριξε τα ίδια, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιατρού με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα