Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Κάτοικο της περιοχής υποπτεύονται οι Αρχές για εμπρησμό – Το προφίλ του υπόπτου

Όπως όλα δείχνουν από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η φωτιά η οποία εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 2:17, στην περιοχή της Νέας Μάκρης, είναι αποτέλεσμα εμπρησμού. Οι Αρχές τώρα καλούνται να εντοπίσουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Συγκεκριμένα, για εμπρησμό έκαναν λόγο τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και η πυροσβεστική, αλλά και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Όλα δείχνουν εμπρησμό

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι ανέφεραν πως είδαν και ένα άτομο να πηγαίνει στο σημείο της φωτιάς με μια μοτοσικλέτα,

λίγο πριν αυτή ξεσπάσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η αστυνομία γνωρίζει εξ αρχής το προφίλ του υπόπτου και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Αυτό είναι το προφίλ του ύποπτου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι και κάτοικος της Νέας Μάκρης, ο οποίος οδηγεί μοτοσικλέτα και έχει ένα χαρακτηριστικού τύπου κουρέματος.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν πάρει ήδη κατάθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα, τον οποίο θεωρούν ύποπτο, αλλά ακόμη δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο στα χέρια τους.

Η Αστυνομία έχει τον αριθμό πινακίδας της μοτοσικλέτας που φέρεται να είδαν οι κάτοικοι τη νύχτα λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά, και οι έρευνες στρέφονται κυρίως στον κάτοχό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα