Έξαλλος ο Κραουνάκης με τη συναυλία της Πρωτοψάλτη: Αυτό που έγινε ήταν σιχαμερό

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τα τραγούδια που έπαιξαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της «κινητής συναυλίας» που έδωσε το περασμένο Σάββατο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είπε μεταξύ άλλων ότι «αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, έγινε βιασμός του πνευματικού μου δικαιώματος, όσο κι αν γράφουν τα τσιράκια της κυβέρνησης. Έγινε οργανωμένη παραγωγή από την Τεχνόπολη, οπωσδήποτε εν γνώσει του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

(αλλά και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου). Και η Άλκηστη «τον έδωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης στον Μπακογιάννη να πάει το φορτηγό έξω από το Μαξίμου. Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου».

Την ίδια ώρα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. «Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Από το κάδρο των ευθυνών φαίνεται να βγάζει την κα. Πρωτοψάλτη για την οποία αναφέρει ότι «η Άλκηστις σε όλη την πορεία της ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, δραστήριος, πρωτοστάτησε στην δημιουργία μίας νέας παρουσίασης για τα τραγούδια, με ρίσκο και κόστος, για να ανοίξει η ομπρέλα των συνεργατών, να υπάρξει μία νέα αισθητική».

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής ερμηνεύτρια πραγματοποίησε συναυλία πάνω σε ένα φορτηγό, με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, περνώντας από πολλά σημεία της πρωτεύουσας. Ένα από αυτά ήταν και το Μέγαρο Μαξίμου όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πληθώρα κόσμου γύρω του βγήκε στον δρόμο για να μιλήσει με την τραγουδίστρια.

Πηγή: Έξαλλος ο Κραουνάκης με τη συναυλία της Πρωτοψάλτη: Αυτό που έγινε ήταν σιχαμερό - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα