Ερωτικές στιγμές στη θάλασσα – Τι πρέπει να ξέρω πριν το επιχειρήσω

Καλοκαίρι. Ζέστη. Ήλιος και θάλασσα. Και… ερωτικές στιγμές; Αν και ακούγεται αρκετά ελκυστικό-είναι κιόλας-το σεξ στη θάλασσα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Ορίστε οι λόγοι που θα σας πείσουν να μην το επιχειρήσετε.

Μπορεί να κολλήσετε ό,τι μικρόβιο κυκλοφορεί

Τα νερά της θάλασσας, της πισίνας, του ποταμιού αλλά και της λίμνης αφθονούν σε κάθε λογής βακτηρίων. Υπάρχει επομένως κίνδυνος μόλυνσης της ουροδόχου κύστης, ειδικά στα πολύ χλωριωμένα νερά της πισίνας. Αλλά και το νερό που δεν είναι καλά χλωριωμένο προκαλεί πολλών ειδών μυκητιάσεων.

Ενδέχεται να τραυματιστείτε σοβαρά

Το νερό δεν λειτουργεί σαν λιπαντικό, όπως νομίζουν ορισμένοι. Αντιθέτως, αποτρέπει τη φυσική λίπανση από τα σωματικά υγρά, όπως συμβαίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το χλώριο της πισίνας μάλιστα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στη γυναίκα (και όχι με την καλή έννοια).

Είναι πιο πιθανό να κολλήσετε σεξουαλικά νοσήματα

Τα πράγματα είναι απλά. Τα προφυλακτικά σπάνε λόγω έλλειψης λίπανσης, άρα τα αφροδίσια νοσήματα παραμονεύουν. Και το νερό αυξάνει τις πιθανότητες μετάδοσης.

Πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος ατυχήματος

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις τον αθλητή του πόλο στο νερό και να ερωτοτροπείς παράλληλα. Δεν είναι για τον καθέναν σε καμία περίπτωση. Κρίμα είναι να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αν σας πιάσουν, την πατήσατε

Αν νομίζετε ότι η Ελλάδα είναι ανεκτική στους νόμους, αν σας πιάσουν να κάνετε σεξ δημοσίως μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή. Το ίδιο συμβαίνει και στη Τουρκία, τη Δανία, την Αυστρία. Στη Γερμανία, από την άλλη, σύμφωνα με το άρθρο 183α του ποινικού κώδικα, το σεξ σε δημόσιο χώρο προσβάλλει την δημόσια αιδώ. Και η συνέπεια της πράξης σας θα κοστίσει μερικές εκατοντάδες ευρώ. Κρίμα, είναι ενώ μπορεί να τη βγάλετε τζάμπα, χωρίς να απειληθεί το ποινικό σας μητρώο, εσείς να παίζετε με τη τύχη σας. Την επόμενη φορά που θα σας έρθει ξανά στο μυαλό… ξανασκεφτείτε το.

Πηγή: koutipandoras.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα