Επέστρεψαν oι «Άγαμοι Θύται» και κάνουν θραύση: Η γιαγιά ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033 (video)

Οι «Άγαμοι Θύται» είναι ξανά εδώ και ασχολούνται με την επικαιρότητα. Διαδικτυακά αυτή τη φορά, έπειτα από ιδέα και πρωτοβουλία του εγκέφαλου του συγκροτήματος, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος δημιούργησε ειδικό κανάλι στο YouTube.

Ο Ιεροκλή Μιχαηλίδη, επιδιώκει με χιούμορ να ξορκίσει τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης.

Κάθε εβδομάδα παρουσιάζει ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, και μέχρι τώρα έχει ανεβάσει δυο, ιδιαίτερα

επιτυχημένα, με τον αγαπημένο ρόλο της γιαγιάς που βρίσκεται σε καραντίνα, και κέρδισε αμέσως το κοινό. «Ο τίτλος του καναλιού στο Youtube είναι «Άγαμοι Θύται-Agamoi Thitai» 30 χρόνια.

Στα πρώτα βίντεο, στα οποίο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδύεται μια γιαγιά, η οποία περιγράφει πως περνάει τις μέρες της καραντίνας, έχοντας γύρω της και πολλε΄ς εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και Αγίων. Παράλληλα δίνει οδηγίες στον Σπύρο Παπαδόπουλο για το Πάσχα και το νέο του διαφημιστικό. Αναφέρεται και στον Νίκο Χαρδαλιά.

«Αυτός ο κύριος Τσιόρδας πόσο καλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. Όλες οι γριές έχουμε γίνει γκρούπις. Τσιορδίτσες θα γίνουμε. Άμα τελειώσει αυτό το ρημάδι που περνάμε, όπου πηγαίνει θα τον ακολουθούμε. Σε όποια εκκλησία ψέλνει, sold out θα είναι», αναφέρει η γιαγιά και προσθέτει: «Έστειλα μήνυμα σε αυτόν τον κύριο Χαρδαλιά. Πολύ άγριος είναι. Τον φοβάμαι. Δώδεκα μηνύματα έστειλα. Ευγενικά και ωραία. Δεν απάντησε σε κανένα». 

Πηγή: Επέστρεψαν oι «Άγαμοι Θύται» και κάνουν θραύση: Η γιαγιά ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033 (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα