Επεισόδια με μετανάστες στην Κοζάνη – Στο νοσοκομείο 18χρονος (video)

Επεισοδιακή ήταν νύχτα στην Αιανή Κοζάνης με 18χρονο να οδηγείται τραυματίας σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το «kozanimedia.gr», ο νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο και φέρεται να συμμετείχε σε καβγά με ομάδα νεαρών μεταναστών που στεγάζονται στη δομή της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Άρσις», κατά την διάρκεια πανηγυριού στην περιοχή, λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος. 

Κάποιοι

από τους συμμετέχοντες είχαν καταναλώσει και αλκοόλ. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως «υπήρχαν προηγούμενα» μεταξύ των δυο ομάδων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Είναι, μάλιστα, πιθανές συλλήψεις μεταναστών και Ελλήνων εντός της ημέρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης, με το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό του της λεκτικής αντιπαράθεσης.

Oι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για φραστική αντιπαράθεση μεταξύ παρέας νεαρών μεταναστών και άλλης παρέας επίσης νεαρών από την Αιανή, που κατέληξε σε συμπλοκή, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο τραυματισμός του 18χρονου, που νοσηλεύεται με μώλωπες, ενώ η αξονική στη οποία υποβλήθηκε ευτυχώς ήταν «καθαρή».

Η ένταση στην Αιανή δεν σταμάτησε μετά το τέλος του επεισοδίου, αφού στις 3:30 το βράδυ ομάδα κατοίκων έφτασε στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το «vetonews», «το γεγονός διαδόθηκε γρήγορα στο χωριό και αμέσως ομάδα κατοίκων σε ένδειξη διαμαρτυρίας συγκεντρώθηκε έξω από το χώρο της δομής φιλοξενίας, ενώ ορισμένοι από αυτούς εισέβαλαν στο ξενοδοχείο απείλησαν το προσωπικό βάρδιας και σύμφωνα με τα στελέχη τής δομής κτύπησαν κάποιον πρόσφυγα που εκείνη την ώρα κοιμόταν στο δωματιό του».

Πηγή: kozanimedia.gr/vetonews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ξεσηκωμπς για τον αγριο ξυλοδαρμο 18 στην κοζανη
Τυχαία Θέματα