Ένοπλοι εκτελεστές εισβάλλουν σε νοσοκομείο στο Μεξικό και αρπάζουν ασθενή – Βρέθηκε αργότερα διαμελισμένος (video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει ένοπλους εκτελεστές να «μπουκάρουν» σε νοσοκομείο με σκοπό να απαγάγουν έναν ασθενή, ο οποίος αργότερα βρίσκεται διαμελισμένος από την αστυνομία, αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στο Μεξικό με τα καρτέλ ναρκωτικών.

Οι ένοπλοι εκτελεστές, μέλη του καρτέλ ναρκωτικών Santa Rosa de Lima, εισβάλλουν με προτεταμένα τα όπλα τους σε δωμάτια του Γενικού Νοσοκομείου της Σαλβατιέρα στο Γκουαναχουάτο, στο νότιο Μεξικό, κρατώντας έναν φύλακα ασφαλείας ως όμηρο.

Οι

εκτελεστές εμφανίζονται στο βίντεο, που μεταδόθηκε από μεξικάνικα ΜΜΕ, να βγαίνουν από ένα δωμάτιο κουβαλώντας έναν ασθενή με φορείο και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, αφού προηγουμένως έχουν ρίξει στο έδαφος τον φύλακα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι ένοπλοι έκλεψαν τα κινητά των μελών του προσωπικού του νοσοκομείου για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Κάποιες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε το διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με σεντόνι, που όπως επιβεβαιώθηκε ανήκε στον απαχθέντα ασθενή.

Την ίδια ημέρα, στις 21 Νοεμβρίου, άλλες δύο ομάδες ενόπλων εισέβαλαν σε νοσοκομεία, απήγαγαν άτομα που νοσηλεύονταν και στη συνέχεια τα εκτέλεσαν.

Στην περιοχή Γκουαναχουάτο σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ δύο αντιπάλων καρτέλ, ενώ μόνο τις τελευταίες μέρες έχουν διαπραχθεί τουλάχιστον 37 φόνοι.

Πηγή: Ένοπλοι εκτελεστές εισβάλλουν σε νοσοκομείο στο Μεξικό και αρπάζουν ασθενή – Βρέθηκε αργότερα διαμελισμένος (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα