Ενίσχυση από την Αργεντινή για τον Άρη – Απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία (εικόνα – video)

Επίσημα παίκτης του Άρη είναι ο Ματέο Γκαρσία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει τον δανεισμό του από τη Λας Πάλμας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Mateo Ezequiel Garcia.

O

21χρονος Αργεντινός ακραίος επιθετικός, που παραχωρήθηκε στην ομάδα μας με υποσχετική από την Las Palmas μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1996 στην πόλη Cοrdoba.

Ο Mateo Garcia ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 από την αργεντίνικη Instituto.

Το 2016 πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ισπανικής Las Palmas, η οποία στη συνέχεια τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Osasuna και στην Alcorcon».

«Θα δώσω τα πάντα για τον Άρη»

Λιτός, αλλά απόλυτα ξεκάθαρος, σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας θα βρίσκεται στη Super League με τον Άρη, ήταν ο Ματέο Γκαρσία. Ο 21χρονος αργεντινός ακραίος επιθετικός τοποθετήθηκε για την ένταξή του στους «κίτρινους», μέσω λογαριασμού τους στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Ξέρω πολύ καλά την ομάδα στην οποία έχω έρθει, την ιστορία της, τον κόσμο της. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά. Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό, για να πετύχουμε πολλά. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι πάντα μαζί μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, εγώ και οι συμπαίκτες μου για την ομάδα. Με τη δουλειά στο γήπεδο και τη συμπαράσταση των φιλάθλων, θα παλέψουμε, ώστε να υλοποιήσει ο Άρης τους στόχους του για τη νέα σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα