Ενδείξεις για εμπρησμό στην Εύβοια – Τι ερευνούν οι Αρχές (video)

Αναφορές για εμπρησμό εξετάζουν οι Αρχές για τις φωτιές στην ΕύβοιαΤι αναφέρει το Open για τις ύποπτες κινήσεις πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάςΣτα χέρια της πυροσβεστικής ήδη ένας ύποπτος

Όπως ανέφερε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου ο τηλεοπτικός σταθμός Open, φαίνεται πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πίσω από την καταστροφική φωτιά στην Εύβοια κρύβονται εμπρηστές.

«Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένα ίσως και δύο άτομα, ξεκίνησαν το καταστροφικό έργο τους, κινούμενοι με όχημα ανάμεσα στα χωριά Σταυρός και Μακρυμάλλη.

Σταμάτησαν και κινήθηκαν περίπου 50 μέτρα μέσα στο δάσος. Εκεί μπήκε η πρώτη πυρκαγιά», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Στη συνέχεια, γύρισαν στο αυτοκίνητο και συνέχισαν για περίπου 200 μέτρα. Έβαλαν και τη δεύτερη εστία και μετά από λίγο έβαλαν την τρίτη εστία. Ακολούθως εξαφανίστηκαν από την περιοχή. Δεν έχουν βρεθεί ευρήματα και θεωρούν από την πυροσβεστική ότι την έβαλαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήσουν ίχνη».

Υπενθυμίζεται πως ήδη από το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου οι Αρχές συνέλαβαν έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για εμπρησμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα