Ένας Ρώσος για τον πάγκο της ΑΕΚ – Η Ένωση περιμένει την απάντηση του Σλούτσκι (video)

Το όνομα του Λεονίντ Σλούτσκι για τον πάγκο της ΑΕΚ κυκλοφόρησε την Πέμπτη (05/12) στον ελληνικό Τύπο και όπως φαίνεται στην Ένωση περιμένουν την απάντηση του ρώσου τεχνικού για να έρθει στη χώρα μας. Ο 48χρονος προπονητής άφησε πρόσφατα τη Φίτεσε, όντας μέσα στο χαμόγελο.

Ο Λεονίντ Σλούτσκι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι γνώστης του πρότζεκτ των «κιτρινόμευρων», μετά τη συνάντηση και την ενημέρωση από τον Ίλια Ίβιτς, στην Ολλανδία. Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για

τις επαφές τους.

Ο Σλούτσκι, που έχει άμεσους συνεργάτες τούς πασίγνωστους από την ποδοσφαιρική θητεία τους σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εθνική Ρωσίας δίδυμους αδελφούς Βασίλι και Αλεξέι Μπερεζούτσκι, θα αναλάβει αρχικά για 1,5 χρόνο, εφόσον πει «ναι».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι στην περίπτωσή του η Ένωση έχει να αντιμετωπίσει σημαντικό ανταγωνισμό, αφού στη χώρα του θεωρείται μεγάλο όνομα και γι’ αυτόν ενδιαφέρονται ισχυροί ρωσικοί σύλλογοι, όπως η Ντιναμό Μόσχας και η Ρούμπιν Καζάν.

Χαμογελαστός ακόμα και στην παραίτηση του από την Φίτεσε

Είναι ένας ευγενικός, καλοσυνάτος, καλόκαρδος άνθρωπος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το επιβεβαιώνει αυτό. Ο Λεονίντ Σλούτσκι έχει τον τρόπο να βγάζει ευγένεια ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που βίωσε την Παρασκευή (29/11).

Λίγο μετά από το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Φίτεσε, η ομάδα του Άρνεμ κλάταρε. Έκανε τέσσερις σερί ήττες, όμως το αρνητικό σερί έδειχνε να σπάει στην έδρα της Χέρενφεν. Η Φίτεσε τεχνικού προηγήθηκε 2-0, αλλά δεν άντεξε. Οι καρδούλες γύρισαν το παιχνίδι (3-2) και ο Σλούτσκι κατάλαβε ότι δεν μπορεί πια να αλλάξει το κλίμα.

Στήθηκε με θάρρος μπροστά στην κάμερα και με απόλυτη ευγένεια ανακοίνωσε χαμογελαστός στο flash interview ότι αποχωρεί από τον πάγκο του ολλανδικού συλλόγου: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που χάνω 5 συνεχόμενα παιχνίδια. Προσπάθησα να αλλάξω την κατάσταση, δούλεψα πολύ σκληρά, όσο πιο πολύ μπορούσα, αλλά δεν πρέπει να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου, αλλά την ομάδα συνολικά, τους οπαδούς και τους παίκτες.

Αν δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση, κάποιος άλλος ίσως μπορεί. Διότι δεν τελείωσε η σεζόν, η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να μάχεται για μία θέση στα πλέι-οφ. Θα μου λείψει η Ολλανδία, οι οπαδοί, όλοι, τα πάντα. Η Ολλανδία είναι μέρος της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, για αυτό τον υπέροχο καιρό που πέρασα εδώ, για αυτή την φανταστική εμπειρία, αλλά νομίζω ότι σε μία τέτοια κατάσταση ένας προπονητής που έχει αξιοπρέπεια πρέπει να πει… αντίο».

Leonid Slutsky quits as Vitesse manager after they suffer 5th league defeat in a row. He leaves them 7th in the table, 15 points off Ajax at the top. pic.twitter.com/oFMXKOhWsd

— Liam Tyler (@tyler_lj) November 30, 2019

Δεν σταμάτησε μάλιστα, εκεί. Αποφάσισε να αποχαιρετίσει την ομάδα του, με έναν πρωτότυπο τρόπο αφού έκανε το τραπέζι σε όλους τους παίκτες με τους οποίους πέρασε μαζί 1,5 χρόνο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με το μήνυμα: «Τελευταίο γεύμα. Σας αγαπώ παιδιά», η οποία πήρε πάνω από 61 χιλιάδες likes, αφού ο Σλούτσκι είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής άνθρωπος με χιλιάδες followers στη Ρωσία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Final lunch.i love you guys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonid Slutsky (@leonid.slutsky) στις 3 Δεκ, 2019 στις 7:06 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Move to the next round

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonid Slutsky (@leonid.slutsky) στις 29 Οκτ, 2019 στις 2:44 μμ PDT

(πληροφορίες από sdna.gr, naftemporiki.gr)

Πηγή: Ένας Ρώσος για τον πάγκο της ΑΕΚ – Η Ένωση περιμένει την απάντηση του Σλούτσκι (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα