Έλαβε απάντηση η επιστολή Δραγασάκη στη Βεστάγκερ

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης τόνισε, με ανακοίνωση του στο Twitter πως έλαβε απαντητική επιστολή από την Επίτροπο Βεστάγκερ για την καρατόμηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, της Βασιλικής Θάνου και Άννας Νάκου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

«Σήμερα έλαβα απαντητική επιστολή από την Επίτροπο Βεστάγκερ

στην επιστολή που της έστειλα τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου. Από την απάντηση προκύπτει ότι η υπόθεση εξετάζεται ακόμη. Επανέλαβα το ζωηρό ενδιαφέρον μας & ότι αναμένουμε τις εξελίξεις»

Σήμερα έλαβα απαντητική επιστολή από την Επίτροπο Βεστάγκερ στην επιστολή που της έστειλα τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου. Από την απάντηση προκύπτει ότι η υπόθεση εξετάζεται ακόμη. Επανέλαβα το ζωηρό ενδιαφέρον μας & ότι αναμένουμε τις εξελίξεις. ΓΔρ

— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) August 16, 2019

Η επιστολή του κ. Δραγασάκη έγινε μετά την υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων για την απομάκρυνση τεσσάρων στελεχών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, περιλαμβανομένης της προέδρου Βασιλικής Θάνου, αλλά και λίγες μέρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με την Ευρωπαία επίτροπο Ανταγωνισμού Μαργκέτε Βεστάγκερ, την οποία ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα θέματα της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα