Είδες στον ύπνο σου ότι έκανες σεξ με άγνωστο ή με συνάδελφο; – Τα σεξουαλικά όνειρα και τι σημαίνουν

Αν ξύπνησες στο μέσο της νύχτας αναστατωμένος/η από το αλλόκοτο όνειρο σεξουαλικού περιεχομένου που μόλις είδες, μην ανησυχείς, διότι δεν είσαι ο/η μόνος/η.

Τα σεξουαλικά όνειρα με πρόσωπα που δεν θα φαντασιωνόσουν ποτέ είναι πολύ συχνά και συνήθως σημαίνουν κάτι διαφορετικό από το προφανές.

Σύμφωνα με τον ειδικό Robert Glatter, τα σεξουαλικά όνειρα προδίδουν υποσυνείδητα άγχη και επιθυμίες που μπορεί να μην αφορούν καθόλου στο σεξ. Από την πλευρά της η συγγραφέας Lauri Quinn Loewenberg επισημαίνει ότι τα όνειρα αυτά είναι η αντανάκλαση όλων όσων λείπουν από τη ζωή σου. Έτσι όταν βλέπεις ότι κάνεις σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι θέλεις αυτό να γίνει πραγματικότητα, αλλά κυρίως ότι επιθυμείς κάτι από αυτό το άτομο, κάποιο χαρακτηριστικό ή κάποια αξία που πρεσβεύει για σένα.

Ιδού μερικά από τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα και τι σημαίνουν:

Σεξ με συνάδελφο. Συνήθως δεν σε έλκει σεξουαλικά, αλλά βλέπεις το όνειρο επειδή κατά βάθος επιθυμείς κάποια από τα προνόμια του, όπως τη θέση που μπορεί να έχει ή τον μισθό του.

Σεξ με το αφεντικό. Επιθυμείς την εξουσία, το να παίρνεις αποφάσεις και το να έχεις υπό την επιρροή σου άλλα άτομα.

Σεξ με κάποιον διάσημο. Μήπως κάποια ταινία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει ή με την οποία τον έχεις συνδέσει, λέει κάτι για τη ζωή σου αυτή την περίοδο;

Σεξ με άγνωστο. Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα και δεν αφορά την… άγνωστη αδερφή ψυχή σου που σε αναζητά. Αντιθέτως, ανάλογα με το φύλο του αγνώστου, το πιθανότερο είναι ότι θα ήθελες να υιοθετήσεις κάποια από τα στερεοτυπικά χαρακτηριστικά του. Αν για παράδειγμα πρόκειται για άνδρα επιθυμείς δύναμη και εξουσία.

Σεξ με πρώην. Δεν σημαίνει ότι επιθυμείς επανασύνδεση, αλλά ότι θέλεις να αναζωπυρώσεις τη σεξουαλική σου ζωή ή να αποκτήσεις οικειότητα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν ωστόσο βλέπεις στον ύπνο σου έναν/μια πρώην που σε πλήγωσε, τότε σημαίνει ότι δεν τον/την έχεις ξεπεράσει.

Keywords
Αναζητήσεις
ονειρα ηθελε να κανουμε σεξ με περιοδο, σεχ με συναδελφο όνειρα
Τυχαία Θέματα