Ευθεία επίθεση Δ. Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου – «Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε»

Έντονα είναι τα παράπονα του Παναθηναϊκού από την διαιτησία της τρίτης αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλέι οφ της Euroleague, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντας ότι «ο αποτυχημένος ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του. Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε».

«Όπως

έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε από αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολίγκα», καταλήγει ο Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα.

Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος.

Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του.

Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά από τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων από την… εκπληκτική του διαχείριση είναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή.

Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε.

Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε από αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολίγκα».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο Παπαδόπουλος

Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος… απασφάλισε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη.

«Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι, αν όλα είναι προαποφασισμένα», επισήμανε με νόημα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα