Εύσημα «Greek Freak» σε Τσίπρα μετά τη ρατσιστική επίθεση κατά του Θανάση – «Στάθηκε στην οικογένειά μου»

Στο πρόσφατο κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του αδερφού του, Θανάση, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναγνωρίζοντας την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του.

Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ τόνισε: «Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη φανέλα του Θανάση, έδειξε

πως κι εκείνος είναι κατά του ρατσισμού».

«Σίγουρα περίμενα ότι θα γίνει ένας ντόρος με το ποστάρισμά μου. Δεν έχω μιλήσει ξανά για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ότι φτάνει ως εδώ. Που λες ότι δεν πάει πιο κάτω. Έχασα τον ύπνο μου, στεναχωρήθηκα πολύ. Πιο πολύ δεν το έκανα για εμένα και τον Θανάση, το έκανα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους. Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα. Αν μπορεί να βγει κάποιος κατά του Θανάση, που εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει στον Παναθηναϊκό, τι θα πει κάποιος για ένα παιδί στο δημοτικό. Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών. Ο Θανάσης εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα εκεί έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα