Εφιάλτης για ανήλικο στην Πάτρα: Τον βίαζαν από το 2007 μέχρι το 2016 – Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Στο μικτό ορκωτό δικαστήριο στην Πάτρα το ακροατήριο βαστούσε την αναπνοή του. Στο εδώλιο των κατηγορουμένων 3 άνδρες πάνω από 60 χρονών. Κατηγορούνται για αποπλάνηση και βιασμό στη Ζάκυνθο. Οι δυο από τους 3 είναι ήδη προφυλακισμένοι.

Το θύμα είναι σήμερα 20 χρονών και όταν άρχισε ο εφιάλτης του ήταν 9.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο 20χρονος, ο πρώτος από τους 3 άνδρες τον οδήγησε μαζί με έναν φίλο του σε ένα ερημικό χωράφι και αφού τον έγδυσε τον βίασε. «Όση ώρα γινόταν αυτό ο φίλος μου κοιτούσε. Όταν τελείωσε όλο αυτό, μας έδωσε κάρτες και μας γύρισε πίσω. Τον συνάντησα άλλες τρεις φορές ακόμα, σε διάφορα μέρη».

«Μου είχε προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα. Ντρεπόμουν και φοβόμουν την κοινωνία. Ότι θα έχουν λάθος εντύπωση για μένα» είπε με φωνή που ίσα που ακουγόταν το θύμα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι γαμπρός του πατέρα του και τον βαραίνουν οι ίδιες κατηγορίες. Οι επαφές του με το παιδί κράτησαν περίπου από το 2013 μέχρι το 2016.

Όπως περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου ο 20χρονος ο θείος του, του ζήτησε βοήθεια για μία εργασία. Βρέθηκαν σε ένα συνεργείο και όπως κατέθεσε εκεί βρίσκονταν και άλλα άτομα. Έγινε σύμφωνα με τον ίδιο, μία συζήτηση σχετικά με το αν έχει κάποια κοπέλα και τι κάνει μαζί της καθώς ήταν στην εφηβεία. «Θα του μάθω εγώ» είπε σύμφωνα με τον 20χρονο και λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν, σύμφωνα με την κατάθεση του, σε ένα κρεβάτι.

Όπως ανέφερε οι επαφές τους ήταν συνολικά 35 έως 40. «Το ξέρανε ότι είμαι παιδί που φοβάται. Όλα έγιναν με το ζόρι. Φοβόμουν μήπως γίνει κάποιο έγκλημα, μη σκοτωθούν οι οικογένειες».

Ο τρίτος κατηγορούμενος του έκανε άσεμνες κινήσεις τις οποίες του ζήτησε να ανταποδώσει. Στη συνέχεια τον οδήγησε στην τουαλέτα και όπως υποστήριξε ο 20χρονος τον βίασε. Σύμφωνα με τον 20χρονο ήρθαν σε επαφή εφτά φορές.

«Με είχε πιάσει από το κεφάλι και με πίεζε» ανέφερε συμπληρώνοντας: «Το έκανα με το ζόρι. Μου έλεγε να μην πω τίποτα γιατί θα με σφάξει και ότι θα πάρει την καραμπίνα. Μου το έλεγε κάθε φορά πριν αλλά και μετά την πράξη».

Πληροφορίες από tempo24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα