Εδώ βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και χτυπημένος ο αστυνομικός – Συνελήφθησαν 15 Πακιστανοί (video)

Σε εξέλιξη η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στο περίεργο περιστατικό ομηρίας και ξυλοδαρμούΟι Πακιστανοί ισχυρίζονται ότι ήθελε να τους ληστέψειΟ τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου ακόμα νοσηλεύεται

Ένα απίστευτο και εντελώς περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέσα σε σπίτι στο οποίο ζούσε μία ομάδα Πακιστανών, στη Νίκαια.

Λίγο πριν τις 02:30 τη νύχτα τα ξημερώματα η Άμεση Δράση

δέχτηκε κλήση από περίοικους για έντονη φασαρία που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι. Μόλις έφτασε το πρώτο περιπολικό, το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ήρθε κατευθείαν αντιμέτωπο με μία ομάδα πέντε περίπου Πακιστανών, που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να μπουν στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συμπλακούν μαζί τους για να τους ακινητοποιήσουν.

Όταν τελικά κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του δευτέρου ορόφου, αντίκρισαν έναν άνδρα δεμένο χειροπόδαρα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος άνδρας αυτός είναι αστυνομικός και βρέθηκε εκεί μετά από καταδίωξη.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου ακόμα νοσηλεύεται.

Ο 34χρονος πηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και μάλιστα ως οδηγός διοικητή τμήματος. Την υπόθεση διερευνά αρχικά η Ασφάλεια Πειραιά ωστόσο λόγω της εμπλοκής αστυνομικού θα τις αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συνελήφθησαν 15 Πακιστανοί ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το περίεργο περιστατικό ομηρίας και ξυλοδαρμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα