Εδώ θα μείνει ο Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον

Την Ουάσιγκτον θα επισκεφθεί για δύο ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ όπως το altsantiri.gr αποκάλυψε πρώτο από τις 25 Αυγούστου η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως μεταδίδει το mignatiou.com, θα φιλοξενήσει τον έλληνα πρωθυπουργό κατά το διήμερο της παρουσίας του στην αμερικανική πρωτεύουσα, στην προεδρική

κατοικία φιλοξενίας υψηλών προσώπων, το Blair House, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του Blair House:

Η φιλοξενία του Αλέξη Τσίπρα και της συζύγου του στο Blair House, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς από τον Φεβρουάριο παρασκηνιακά λαμβάνει χώρα μία προσπάθεια για αναβάθμιση της στρατηγικής και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Παράλληλα, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας για αναδιάρθρωση χρέους και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις προετοιμασίες στο παρασκήνιο. Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει συναντήσεις με σημαντικούς παράγοντες της αμερικανικής πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Πηγή: mignatiou.com

Keywords
Τυχαία Θέματα