Δύσκολες στιγμές για τη Χριστίνα Παππά

Η Χριστίνα Παππά περνάει δύσκολες στιγμές καθώς η μητέρα της βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός είναι πολύ «δεμένη» με τη μαμά της που ήταν  πάντα στο πλευρό της και τη βοήθησε να μεγάλωσε τον γιο της που απέκτησε ενώ ήταν ακόμα ανήλικη. Πόσταρε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο κι έγραψε:

«Μάνα είναι μόνο μια !! Ότι κ να μου κάνει , όσο κ αν μαλώνω , χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί ! Μανούλα μου σ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου ! Ευχαριστώ πολύ

το νοσοκομείο Ασκληπιείο την διεύθυνση τον καταπληκτικό γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γωγω την αναισθησιολόγο Μαρια Ράχη κ όλες τις νοσοκόμες ! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνέπεια την προσοχή , όλα !!».

View this post on Instagram

Μάνα είναι μόνο μια !! Ότι κ να μου κάνει , όσο κ αν μαλώνω , χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί ! Μανούλα μου σ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου ! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Ασκληπειο την διεύθυνση τον , τον καταπληκτικό άνθρωπο Αιμιλιο Βουγιουκλακη , τον γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γωγω την αναισθησιολόγο Μαρια Ράχη κ όλες τις νοσοκόμες ! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνέπεια την προσοχή , όλα !!

A post shared by Christina Pappa (@pappachristina) on Jun 11, 2020 at 5:00am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα