Δολοφονία βιολόγου: «Δεν δούλευε το μυαλό του σωστά», λέει γείτονας του δράστη

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου«Ο δράστης αντιμετώπιζε προβλήματα», αναφέρει γείτονάς του«Η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου μετά τη δολοφονία», αναφέρει συγγενής τουΤην Παρασκευή απολογείται

Νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, σχετική με την υπόθεση δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι αποκαλύψεις

που έρχονται στο φως από γείτονα του 27χρονου αναφέρουν, είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος στους αστυνομικούς.

«Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον Aplha.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», είπε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.

«Η συμπεριφορά του ήταν κανονική μετά τη δολοφονία»

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος».

Αυτά φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του ένας συγγενής του δράστη. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένα άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του.

Την Παρασκευή απολογείται ο 27χρονος

Ο 27χρονος δράστης, Γιάννης Παρασκάκης, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., αναμένεται να βρεθεί αύριο, Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί, μετά από την προθεσμία που ζήτησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα