Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο – Σε αντιφάσεις έπεσαν δυο ύποπτοι

Στις αρχές κατέθεσαν δύο άτομα, ο ιδιοκτήτης του λευκού βαν και ένας νεαρός αλβανόςΟι δύο άντρες έχουν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τουςΤην Τρίτη αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα της ιατριδικαστικής έκθεσης και θα ρίξουν «φως» στα αίτια του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριαςΟι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήναΤραγικές φιγούρες οι γονείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη

δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, καθώς δύο άνδρες που έχουν προσαχθεί έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Στις αρχές κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του λευκού βαν, που εθεάθη κοντά στο σπίτι της νεαρής και στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις αρχές. Παράλληλα, κατέθεσε και ένας νεαρός αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του γιου του ιδιοκτήτη του βαν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο άντρες έχουν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους. Δεναποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Να σημειωθεί πως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 21χρονη να είχε ραντεβού με έναν από τους δύο και την πιθανότητα να στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια οι δράστες να πέταξαν τη σορό της στα βράχια.

Την Τρίτη αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα της ιατριδικαστικής έκθεσης και θα ρίξουν «φως» στα αίτια του θανάτου.

Είναι πάντως δεδομένο πως ο κλοιός γύρω από τους δολοφόνους σφίγγει, καθώς οι λιμενικές αρχές έχουν στη διάθεση τους οπτικό υλικό από τουλάχιστον δύο σημεία που βρισκόταν η νεαρή.

Οπως μεταδίδει η Ροδιακή, το βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών το βράδυ της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Από εκεί και πέρα οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, πράγμα που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό των δραστών.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 21χρονης

Οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιούν πως χάθηκε η κόρη τους.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές», ανέφερε η μητέρα της.

Σχετικά με το εάν διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Οταν ρωτήθηκε εάν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απάντησε: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. ΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», λέει.

Από την άλλη πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται από χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

«Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα