Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Αυτά κατέθεσε ο 23χρονος τραυματίας

Είναι ο άνθρωπος που σώθηκε από θαύμα από το διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλονίζει την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και ευτυχώς για αυτόν η σφαίρα που τον βρήκε τον τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι. Ο λόγος για τον Μ.ΝΤ, που έφτασε με το αυτοκίνητό του στο Περαχώρι, την στιγμή που συνέβαινε το διπλό φονικό και την κατάθεση του οποίου παρουσιάζει το «cretalive». Ήταν και

άλλα άτομα στο περιστατικό, σύμφωνα με τον ίδιο….

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που τον επισκέφτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο 23χρονος κτηνοτρόφος έφτανε στην πλατεία την ώρα του καβγά.

«Είδα μια αναμπουμπούλα και σταμάτησα να δω τι συμβαίνει. Μόλις κατέβηκα και πλησίασα άκουσα πυροβολισμούς κι ένιωσα έναν πόνο στο αριστερό μου πόδι κι έπεσα κάτω. Μετά από ώρα ξύπνησα στο φορείο του Κέντρου Υγείας Ανωγείων», φέρεται να έχει καταθέσει.

Όπως ο ίδιος καταθέτει δε θυμάται ποιοι ήταν στο περιστατικό, ούτε ποιος πυροβόλησε.
Αυτό που έχει, πάντως, την αξία του είναι ότι καταθέτει πως μπροστά στο σημείο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό ήταν περίπου 20 – 30 άτομα και τα οποία σαφώς έχουν την πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη και πως φτάσαμε στο διπλό φονικό.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος Κρητικός από τα Ανώγεια, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του 30χρονου γείτονά του Γιώργου Ξηλούρη, που φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, Λευτέρη Καλομοίρη.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα