Δημοσίευση – ντροπή του Δένδια, με “άρωμα” εκτροπής

Τρομάζει η σημερινή δημοσίευση του Νίκου Δένδια στο Twitter, αλλά και η γενικότερη στάση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σε συνέχεια της προσπάθειας εκτροπής και ξεπλύματος της ΧΑ, που άρχισε ο Κ. Μητσοτάκης πριν λίγο καιρό λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει. Η βία στην Ελλάδα προέρχεται

αποκλειστικά από την αριστερά, ο Νίκος Δένδιας την προχώρησε λίγο παραπέρα. Εκεί που την είχε φτάσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που είχε δηλώσει πως την απόπειρα με εκρηκτικά κατά του Λουκά Παπαδήμου την έκαναν “πρώην σύντροφοι του Τσίπρα”

“H δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου επιβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση ότι η χώρα διανύει μία περίοδο βίας και αίματος εδώ και 2,5 χρόνια“, έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν πρόκειται να τους σταθεί εμπόδιο μπροστά στην ανακατάληψη της εξουσίας.

H δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου επιβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση ότι η χώρα διανύει μία περίοδο βίας και αίματος εδώ και 2,5 χρόνια. (1/5).

Nikos Dendias (@NikosDendias) 13 Οκτωβρίου 2017

Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζονται οι δολοφονίες κατ’ έτος τη τελευταία 8ετία και έχει ενδιαφέρον το πως το επικίνδυνο επιχείρημα του Νίκου Δένδια, γυρνάει μπούμερανγκ

Kαι όμως, η παράταξη του Καλαμπόκα, των Κενταύρων, των Ρέιντζερ, του Βορίδη, του ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής, της βίαιης καταστολής και των δεκάδων ακτιβιστών “γκοτζαμάνηδων“, σηκώνει το δάχτυλο.

Κ.Τ.

Keywords
Τυχαία Θέματα