Δημόσια συγγνώμη από τον Ουάρντα – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου»

Συγγνώμη από την ΑΕΚ, αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ζήτησε ο Αμρ Ουάρντα, ένα 24ωρο μετά την απρεπή συμπεριφορά του τη στιγμή της αλλαγής του στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ένωση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με μία ανάρτηση σε μαύρο φόντο και από κάτω το κείμενο που τη συνοδεύει, ο Αιγύπτιος

παραδέχεται ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, ενώ υπόσχεται πως μελλοντικά δεν πρόκειται να αντιδράσει με τέτοιο τρόπο. Να υπενθυμιστεί ότι ο διεθνής μέσος του Ατρόμητου τέθηκε σε «καραντίνα» από την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αφρικανού: «Ζητώ συγγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Βγήκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου.

Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο. Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα».

View this post on Instagram

Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα.

A post shared by Amr Warda (@ammrwardda) on Feb 27, 2019 at 10:03am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα