Δημήτρης Σούλτας: Βορίδια και κενο-τομίες

*** Ο Μάκης Βορίδης ξεκίνησε τον αγώνα τον καλό για να μην καταργηθούν από τους κομμουνιστάς οι φάτνες σε δημόσια θέα. Ας μη φοβάται ο άξιος πολιτικός. Το λαμπρό άστρο του Γεωργίου Παπαδόπουλου θα τον οδηγεί από κει ψηλά.

*** Αμήχανοι οι κάτοικοι της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη μετά τις δηλώσεις Βορίδης ότι θα καταργηθεί από τα πάντα ο Σταυρός. Στην επόμενη εκπομπή του Αυτιά ο Μάκης θα τους ενημερώσει ότι θα μετονομαστούν σε Στάλιγκραντ και οι κομμουνισταί θα αρχίσουν το παιδομάζωμα.

***

Με το δρόμο που έχουν χαράξει για να αντιπολιτεύονται κάποιοι κορυφαίοι της Ν.Δ. δεν είναι μακριά ο καιρός που ο Λιακόπουλος θα φαντάζει καθηγητής του Χάρβαρντ.

*** Η Αθήνα ανακηρύχθηκε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα καινοτομίας για το 2018. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχουν του «κάδου χωρίς καπάκι» και του γνήσιου αρώματος τσίκνας στους μισούς δρόμους του κέντρου.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι πρέπει να του απονεμηθεί το βραβείο του Σταυρού του Φοίνικα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον χειρισμό της πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν». Εγώ πάλι λέω να τον στέψουμε αυτοκράτορα. Νοέμβριος είναι ακόμα, αλλά οι Απόκριες δεν αργούν.

*** Οι «Παραιτηθείτε» επανέρχονται με νέα συγκέντρωση μέσα στο Νοέμβριο. Το κακό είναι ότι καταργήθηκαν οι τηλεφωνικοί θάλαμοι και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τον τόπο της συγκέντρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα