Δημήτρης Σούλτας: Στον καιρό των καμένων (παντός είδους)

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ κράτησε ίσες αποστάσεις από τους ναζιστές και τους αντιναζιστές. Ευτυχώς υπάρχει ο Θάνος Τζήμερος για να το πάει ένα βήμα πιο μπροστά δηλώνοντας ότι φασίστας και αντιφασίστας είναι το ίδιο πράγμα. Είναι σαφές ότι στη Μεσόγειο η πουτάνα δεν θέλει καν να κρυφτεί.

*** Ο Τραμπ επίσης είπε στον κυβερνήτη του Γκουάμ ότι η συζήτηση για το ενδεχόμενο να δεχτεί η περιοχή πυρηνική επίθεση θα αυξήσει τον τουρισμό στην περιοχή. Το ερώτημα είναι αν η καταστροφή που

θα υπάρξει σε περίπτωση χρήσης πυρηνικών θα είναι μεγαλύτερη από τη μόνιμη που υπάρχει εντός του κρανίου του πλανητάρχη.

*** Αντιπολίτευση στην Ελλάδα διαχρονικά είναι αυτό που ό,τι κι αν συμβεί ζητάς μια παραίτηση (τουλάχιστον) και είσαι μέσα.

*** Ζούμε τις μέρες όπου οι Αθηναίοι φεύγουν από την πόλη, κάνοντας την πιο υποφερτή, για να πάνε κάπου όπου η μαζική τους άφιξη κάνει την κατάσταση ανυπόφορη.

*** Τέλος το χύμα λάδι στα τραπέζια των εστιατορίων. Σωστό το μέτρο. Μακάρι να είχε εφαρμοστεί και για τις προμήθειες του Δημοσίου, κυρίως κάτω από το τραπέζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα