Δημήτρης Σούλτας: Κονδύλια και δάκρυα κροκοδείλια

*** Ευτυχώς υπάρχουν έστω αραιές νεφώσεις και έτσι μπορούν να βρουν σύννεφο να πέσουν όσοι ανακάλυψαν ότι τα υπουργεία Εξωτερικών σε όλον τον κόσμο έχουν μυστικά κονδύλια.

*** Και μιας και πιάσαμε το θέμα των κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, μήπως να ξαναπιάσουμε και το θέμα των payroll αυτού του υπουργείου από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα. Αλλά τότε θα χρειαζόμαστε βαρυσυννεφιές γιατί οι πτώσεις θα ήταν συνεχείς.

*** Δεν είναι καινούργιο, αλλά στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχει μια συνεχής παρανόηση από πολλά στελέχη της. Το «παρέχω προστασία», το «προστατεύω»

και το «πουλάω προστασία» δεν είναι έννοιες ταυτόσημες.

*** Οργασμός έργων στους Δήμους της χώρας, τα οποία εντελώς συμπτωματικά- από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους- πυκώνουν όσο πλησιάζουμε στις εκλογές. Υπάρχουν τόσοι δημότες- χρυσόψαρα. Να μην το εκμεταλευτούν;

*** Ο Λευτέρης Αυγενάκης θρηνώντας για την αποχώρηση του «Τιτάνα» κάνει αναφορά με ανάρτησή του στο twitter στις αποχωρήσεις της Βιοχάλκο και της ΦΑΓΕ, που έγιναν κατά τη διάρκει της κυβέρνησης Σαμαρά. Αντιπολίτευση κέντημα. Κάθε μέρα το Μαξίμου πρέπει να στέλνει κουτάκι με γλυκά.

*** Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα είχε δώσει ποτέ μακεδονική γλώσσα και μακεδονική εθνότητα. Ο πατριάρχης της οικογένειας είπε ότι σε δέκα χρόνια θα έχουμε ξεχάσει το θέμα του ονόματος, στα διπλάσια χρόνια η κόρη του θα έχει ξεχάσει ποια ήταν η θέση του πατέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα