Δημήτρης Σούλτας: Καλό βόλι!

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε στη Φλώρινα προεκλογική συγκέντρωση σε ταράτσα. Κρίμα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος και δεν προλαβαίνει να δοκιμάσει μία καθηλωτική εμφάνιση σε τηλεφωνικό θάλαμο.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

στις εκλογές θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πάντως θα πρέπει να το κάνει καθημερινά. Θα είναι λυτρωτικό και για το δικό του κεφάλι και για τα δικά μας.

*** Πέρασε κι αυτή η προεκλογική περίοδος και ελάχιστα ακούσαμε από τους περισσότερους υποψήφιους ευρωβουλευτές για τα φλέγοντα της Ευρώπης. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν την εκλογή τους σαν μια αργομισθία, με ολίγον από κοινοβουλευτικό σεμινάριο. Σ’ αυτούς τους υποψήφιους να ευχηθούμε με την καρδιά καλή αποτυχία.

*** Η Σπυριδούλα του Master Chef δήλωσε ότι είναι νικήτρια, αν και έχασε στον τελικό. Τελικά δεν συμβαίνει μόνο στις εκλογές, συμβαίνει και στα μαγειρικά reality να αισθάνονται νικητές και οι ηττημένοι.

*** Ο Σόιμπλε «στήριξε» τον Βέμπερ, αδειάζοντάς τον μεγαλοπρεπώς καθώς έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων του για την Κομισιόν. Για ποτέ θα τον αποσύρουν και θα βρεθεί πρόεδρος σε κανένα φιλόπτωχο ταμείο στη Βαυαρία χαμπάρι δεν θα πάρει.

*** Η Τέρεζα Μέι αποχωρεί από την πρωθυπουργία της Βρετανίας με πλούσιο έργο πίσω της . Είχε αναλάβει να βγάλει της χώρα της από την Ε.Ε. η οποία παραμένει και ό,τι προσπάθησε να περάσει από τη Βουλή καταψηφίστηκε. Άμα έχεις ρεύμα και πειθώ…

Keywords
Τυχαία Θέματα