Δημήτρης Σούλτας: Ιστορία μου, αμαρτία μου

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δυσκολεύτηκε να θυμηθεί τι ακριβώς έγινε το 1963 όταν δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Είναι που στο σπίτι η μεγάλη γιορτή ήταν για το 1965.

*** Ο αρχηγός της Ν.Δ. μιλώντας στον ΣΕΒ απέρριψε την πρόταση για επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κάτι που αφήνει σοβαρές υπόνοιες ήταν είναι φανατικός Τσιπρικός και θέλει να τον διατηρήσει στην εξουσία.

*** Ένας

τεχνοκράτης του ΔΝΤ ανέλαβε πρωθυπουργός στην Ιταλία, μετά την άρνηση του προέδρου να δεχτεί τον υπουργό Οικονομικών που πρότειναν τα κόμματα της πλειοψηφίας. Στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο υγράνθηκαν λιγάκι από την ικανοποίηση.

*** Εν τω μεταξύ η Εύα Καϊλή έκανε χαρά μεγάλη για την στάση του Ιταλού προέδρου και μας αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα το 2015, τουτέστιν ο Προέδρος να αρνηθεί να ορκίσει την κυβέρνηση Τσίπρα. Τέτοια πίστη στη Δημοκρατία ούτε φανατικός θρησκόληπτος.

*** Η τουρκική οικονομία καταρρέει και ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να αλλάξουν τα ευρώ και τα δολάρια που κατέχουν με τουρκικές λίρες. Αν δεν πιάσει αυτό μπορεί να ζητήσει από τους συνταξιούχους της χώρας του να αυτοπυρποληθούν. Οι μεγάλοι ηγέτες πάντα έχουν λύσεις.

*** Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ διαμαρτύρεται ότι δεν του μιλάει κανείς. Ας του κλείσει έναν καφέ κάποιος με τον Προκόπη, μην μας βγει και με ψυχολογικά ο θεσμικός από τη διαδικασία για το όνομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα