Δημήτρης Σούλτας: Original Χριστιανοί και fake κεφτέδες

*** Ο Ούγγρος πρωθυπουργός δήλωσε ότι χτίζει μια χριστιανική δημοκρατία χωρίς ξένους. Για να δείξει μάλιστα πόσο δημοκράτης την Πρωτοχρονιά η χώρα θα εορτάσει την είσοδο στο έτος 1245.

*** Ένα σώμα, μια ψυχή στο Κίνημα Αλλαγής. Ξεκίνησαν με 10 υποψήφιους και προς το παρόν μετρούν περίπου 24 διαφορετικές τάσεις.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα αυξήσει τους δικαιούχους του επιδόματος ανεργίας και το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα. Λίγο πριν από τις εκλογές,

επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε ότι θα περπατήσει και επί των υδάτων.

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι σε αυτή τη φάση η κυβέρνηση δεν θα θέσεις στους δανειστές θέμα αναστολής της μείωσης των συντάξεων και πως η κυβέρνηση είναι στοχοπροσηλωμένη στην ολοκλήρωση του προγράμματος. Όσοι συνταξιούχοι δουν από το νέο χρόνια μικρότερη σύνταξη στο λογαριασμό τους παρακαλούνται να μην λένε “μου έκοψαν τη σύνταξη”. Να λένε “έπαθα στοχοπροσήλωση”.

*** Ο πρίγκηψ της Αγγλίας Κάρολος, θα έρθει στην Ελλάδα όπου θα ιδρύσει μια οργάνωση που θα προσπαθεί να βρίσκει δουλειά στους νέους και στους άνεργους. Γιατί δεν επικεντρώνεται στο τι μπορούν να κάνουν οι άεργοι που έχει και το know-how.

*** Αποκαλύφθηκε ότι τα κεφτεδάκια του ΙΚΕΑ δεν είναι σουηδικά, αλλά τούρκικα. Αν θέλετε να ακουλουθήσετε σκληρή εθνική γραμμή, προτιμήστε να φάτε κάποια ντουλάπα του καταστήματος. Ούτως ή άλλως την ίδια γεύση έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα