Δικηγόρος με ειδίκευση στα διαζύγια αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κρατά μαζί τα ζευγάρια

Ένας δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια και έχει σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, δεν μπορεί παρά να γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω για τα λάθη που οδηγούν στον χωρισμό. Ο Elliot Polland από τη Νέα Υόρκη παραθέτει όλα όσα κρατούν τα ζευγάρια μαζί, μιλώντας στο Insider. Ποια είναι αυτά;

Βάζουν όρια στους γονείς και στους υπόλοιπους συγγενείς. Όπως επισημαίνει, τα περισσότερα ζευγάρια που ζητάνε διαζύγιο, υποστηρίζουν πως οι γονείς της/του συντρόφου

είναι αυτοί που κατέστρεψαν τον γάμο τους. Όπως αναφέρει, είναι σημαντικό τα ζευγάρια να θέτουν τα όριά τους, για να υπάρχει όσο το δυνατόν μικρότερη εμπλοκή στα θέματα του ζευγαριού από τους κοντινούς συγγενείς.

Διατηρούν μια τρυφερή σχέση που περιλαμβάνει εκτός από σεξ, φυσική επαφή, με αγκαλιές. Για τον Polland οι αγκαλιές και τα φιλιά είναι ζωτικά σημεία της στενής σχέσης ενός ζευγαριού που ενισχύει την οικειότητα και διατηρεί ζωντανό τον δεσμό.

Καταγράφουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Πολλές φορές τα ζευγάρια τσακώνονται για περιουσιακά ζητήματα, επομένως θεωρεί συνετό ο καθένας να έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία για τα περιουσιακά του στοιχεία, δίνοντας αντίγραφα και σε κάποιον τρίτο.

Σχετίζονται με κάποιον με τον οποίο έχουν πολλά κοινά. Μπορεί τα ετερώνυμα να έλκονται, όμως όσο λιγότερες διαφωνίες υπάρχουν σε μια σχέση τόσο πιθανότερο είναι να διατηρηθεί στον χρόνο. Οι κοινές αξίες αλλά και το οικογενειακό υπόβαθρο παίζουν ρόλο στο πόσο στενή θα είναι η σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα