Διαψεύδει τα περί κατάθλιψης ο Πελέ – «Είμαι καλά. Γίνομαι 80 χρονών φέτος»

Διέψευσε ο Πελέ τις πληροφορίες που τον ήθελαν να πάσχει από κατάθλιψη και να βρίσκεται σε απομόνωση. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου διαβεβαίωσε μάλιστα τους θαυμαστές του ότι είναι καλά στην υγεία του και έχει γεμάτο πρόγραμμα.

«Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας», είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι καλά. Γίνομαι 80 ετών φέτος. Έχω τις καλές μου και τις κακές μου μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό για ανθρώπους στην ηλικία μου. Δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος και

σίγουρος γι’ αυτό που κάνω» πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Πελέ αναφέρθηκε σε project που ετοιμάζει για το μέλλον: «Δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο γεμάτο πρόγραμμά μου. Αποδέχομαι τους σωματικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» σημείωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του, Έντιντο, τη Δευτέρα είπε ότι ο πατέρας του είναι καταθλιπτικός και απρόθυμος να αφήσει το σπίτι του επειδή δεν μπορεί να περπατήσει λόγω των προβλημάτων που έχει στο ισχίο του.

Σημειώνεται ότι, ανά τα χρόνια, ο Πελέ έχει υποφέρει από προβλήματα στο ισχίο και σε πολλές πρόσφατες εμφανίσεις του κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Πηγή: Διαψεύδει τα περί κατάθλιψης ο Πελέ – «Είμαι καλά. Γίνομαι 80 χρονών φέτος» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα